ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

9/6/24

Τέσσερα παιδιά τραυματίστηκαν σε χώρο εκδηλώσεων που λειτουργούσε παράνομα

 


Τέσσερα ανήλικα παιδιά τραυματίστηκαν μετά από βλάβη που παρουσίασε φουσκωτό παιχνίδι σε πολυχώρο εκδηλώσεων στο Κορωπί ο οποίος λειτουργούσε παράνομα, καθώς πριν λίγο καιρό είχε σφραγιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις τρεις και μισή σήμερα το μεσημέρι (09/06/2024) κατά τη διάρκεια παιδικού πάρτι στον πολυχώρο στο Κορωπί.


Ξαφνικά το παιχνίδι στο οποίο έπαιζαν τα παιδιά παρουσίασε βλάβη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα οκτάχρονα παιδία. Τα τρία από τα παιδιά διακομίσθηκαν με τα αυτοκίνητα των γονέων τους στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν ελαφρά τραύματα, ενώ ο τέταρτος ανήλικος δεν εξετάστηκε  από κάποιο γιατρό.

 Οι υπεύθυνοι του χώρου εκδηλώσεων αλλά και ο γονιός που διοργάνωσε το πάρτι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου. Εκεί οι δύο υπεύθυνοι συνελήφθησαν για έκθεση και παραβίαση των σφραγίδων που έθεσε η αρχή.

Ο χώρος λειτουργούσε παράνομα καθώς είχε σφραγιστεί από το Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου γιατί λειτουργούσε χωρίς άδεια.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου